Over Ellen

Zuiver & Vertrouwd, recht uit het hart

Mijn naam is Ellen Overweg, ik ben geboren in 1971 te Wijhe (Boerhaar). Sinds 1994 woon ik in Raalte en ben moeder van 3 jonge mannen.

Kernwoorden:
Gezelligheid ~ Zon ~ Stijl ~ Lekker eten ~ Familie ~ Controle ~ Wijntje ~ Vrienden ~  Lezen ~ Wandelen ~ Genieten van de kleine dingen

Ik was nog jong toen ik met de dood te maken kreeg. Mijn vader overleed toen ik bijna 7 jaar was. Dit heeft een diepe herinnering achtergelaten, mooie en minder mooie ervaringen. Deze neem je voor altijd mee.
Helaas heb ik al van vele dierbaren afscheid genomen. Toch heb ik ervaren dat wanneer je dit bewust en naar eigen wens kan invullen, je er heel mooi op terug kan kijken. Dit heeft mij echt geholpen in het rouwproces.
Deze gebeurtenissen hebben zeker bijgedragen aan de keuze voor dit bijzondere vak.
Samen met een team van vakmensen organiseer ik de uitvaart van A tot Z. Dit houdt in dat ik begeleid in het maken van keuzes rondom de bloemist, drukkerij, kistenmaker, rouwvervoer, catering, voorganger, ritueelbegeleider, dragers en nog meer.
Heeft u een voorkeur voor een bepaalde partij? Geen probleem, ik kan met iedere partij samenwerken. Wanneer u geen voorkeur heeft, zal ik altijd iemand kiezen waar ik goede ervaringen mee heb.

Zo organiseren we samen een afscheid, recht uit het hart.