Voorstellen team

Wij bundelen onze krachten!

Van de drukker en de bloemist tot aan de chauffeur, gastvrouw en collega uitvaartbegeleidster. Een uitvaart kun je niet alleen verzorgen.
Het blijft altijd een mooie uitdaging om het juiste team samen te stellen, passend bij mijn visie. Iedereen moet er immers met net zo veel liefde, aandacht en humor voor de nabestaanden kunnen zijn.
Trots ben ik dan ook op de talentvolle en enthousiaste mensen die met mij deze uitdaging zijn aangegaan. Zij die met 100% inzet voor Ellen Overweg Uitvaart staan en hiermee de vele liefdevolle gezinnen ondersteunen.
Samen sturen we continu bij, blijven we varen op onze ervaringen en de lovende woorden die we mogen ontvangen van nabestaanden.

liefs,
Ellen

Ellen Overweg

Ellen Overweg

gepassioneerd uitvaartbegeleidster, die houdt van het leven

Wanneer je houdt van het leven, weet je dat de dood onvermijdelijk is. Ellen werkt vanuit haar hart, ze is puur zichzelf, houdt van mensen en het leven, juist door dit mee te nemen hoopt ze tot grote steun te zijn, zonder het zwaarder en verdrietiger te maken. Ellen heeft een groot organisatietalent en weet het gedoseerd te brengen, in plukjes zoals ze zelf zegt. Ze weet de juiste afstand te bewaren, overzicht en rust te brengen. Het is haar kracht om de lach en de traan te combineren, nabestaanden te prikkelen en zo ‘samen’ tot het beste te komen. Is er sprake van een komend afscheid? Nodig Ellen op voorhand uit.

Sandra Boerkamp

Sandra Boerkamp

Een persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleidster

Wanneer Sandra binnen komt op een moment met veel verdriet, verslagen- en onwetendheid voel je gelijk haar kracht. Zij komt binnen met rust, liefde en warmte. Ze heeft passie voor ons vak en wanneer ze jullie wat beter kent zal ze het ook niet laten om een beetje humor in te zetten. Een waardevolle combinatie van een lach en een traan,  om zo samen een mooie, liefdevolle en passende uitvaart te organiseren.

Sandra is een lieve moeder, houdt van huiselijke gezelligheid en staat altijd voor een ander klaar.

Stella Overkamp

Stella Overkamp

Lieve uitvaartbegeleidster, met rust, een lach en aandacht voor iedereen.

Rust, zachtheid, oog voor de ander, samen sparren en tot mooie ideeën komen, dit is kenmerkend voor Stella. Stella neemt de tijd, bewaakt de processen en houdt het overzicht.
Zelf heeft ze afscheid moeten nemen van haar eerste kind, hierdoor weet ze als geen ander waar behoefte aan is.
Jaren heeft Stella als doktersassistente gewerkt, ze heeft veel mensenkennis. Haar sterkste kracht is dat ze zich in elke situatie goed kan aanpassen zonder hierbij zichzelf te verliezen.

Nicole van Diek

Nicole van Diek

Een gastvrije en persoonlijke gastdame

Nicole is een warme en toegankelijke vrouw die graag mensen op hun gemak stelt, kan verbinden en oplossingsgericht denkt.

Zij zal met haar gastvrije en persoonlijke benadering een prettige bijdrage leveren daar waar nodig. Ze is praktisch ingesteld en heeft een goed overzicht.

In het dagelijks leven houdt ze zich bezig met haar eigen onderneming, geniet ze samen met haar partner van hun ‘patchwork’ gezin van 5 kinderen, maakt ze regelmatig trips met hun zelfbouwcamper en leest ze graag.

 

Ursula Holtmaat

Ursula Holtmaat

Zorgzame gastdame die graag meedenkt

Ursula is getrouwd en moeder van twee(ling) dochters.
Een zorgzame vrouw, met oog voor detail.
Een positieve vrouw met een nuchtere kijk op het leven.
Iemand die graag een ander helpt door er ‘gewoon’ te zijn.

Esther Strijkveen

Esther Strijkveen

Gastdame wie graag voor een ander zorgt

Esther is getrouwd en de trotse moeder van 2 kinderen. Al werkzaam sinds 1989 in de ouderenzorg, en vanaf 2010 werkt ze als verzorgende  alleen nog in de nacht.  "Mensen voelen zich vaak alleen, eenzaam of verdrietig waardoor de nacht soms lang kan duren. Ik vind het fijn om juist in deze moeilijke uren er voor ze te zijn." Als gastdame hoopt ze dit ook te kunnen, er zijn voor mensen juist op de zo moeilijke momenten die het verlies van een dierbare met zich meebrengt.

Mijn motto is altijd: zoals ik graag zou willen dat er met mij wordt omgegaan zo wil ik er ook voor een ander zijn.

Lief, behulpzaam, zorgzaam zijn zomaar wat woorden die bij mij passen.

 

Carla Reimert

Carla Reimert

Gastdame met aandacht voor iedereen

Dit is een dame die aandacht heeft voor de mensen om haar heen en zich daarbij betrokken voelt.

Carla woont al 30 jaar in het buitengebied van Raalte. Ze is getrouwd en heeft 3 dochters.

Ze werkt in de ouderenzorg met veel liefde en passie.

Carla staat positief in het leven en houdt van gezelligheid met familie en vrienden