Wat zijn uw wensen?

Klinkklaar &  Eigen, recht uit het hart

Nadenken over de dood is eng en doet niemand graag. Toch kan het heel rustgevend zijn als u voor uzelf weet wat u wilt. Voor uw nabestaanden is het vaak lastig om keuzes te maken wanneer zij niet weten wat u zelf graag had gewild.
Toch is het moeilijk om uzelf de juiste vragen te stellen. Wat moeten uw naasten dan allemaal weten? Ik heb voor u een checklist samengesteld. Aan de hand van een aantal vragen help ik u na te denken over uw wensen. Als u deze checklist invult, hebben uw nabestaanden een houvast wanneer u komt te overlijden.
Deze checklist kan ook leiden tot een goed gesprek met uw naasten over het einde van uw leven. Als u het toch prettig vindt om te weten wat de mogelijkheden zijn, kunt u altijd contact met mij opnemen. We maken dan een afspraak en gaan alle opties rustig bekijken. Als u weet wat mogelijk is, zijn keuzes soms makkelijker.
Naar aanleiding van deze checklist kan ik een kostenbegroting maken. Dan weet u direct of u voldoende middelen heeft voor een uitvaart. Naar aanleiding van de kosten wilt u misschien wel uw wensenlijst of verzekering aanpassen.

Download de checklist

Verzekeringen

Ellen Overweg Uitvaart is volledig onafhankelijk. Ik verkoop geen verzekeringen. Wel heb ik met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland contact. Ongeacht of en hoe u verzekerd bent, u kunt altijd bij mij terecht.

Lees meer

Tarieven

Ik hanteer vaste tarieven voor het aannemen van een uitvaart. Daarbij komen nog de kosten van derden. Ik heb geen enkel belang bij de keuzes die u maakt en ik kan met elk budget rekening houden.

 

Lees meer

Checklist

Wat moeten uw naasten allemaal weten? Ik heb voor u een checklist samengesteld. Als u deze checklist invult, hebben uw nabestaanden een houvast wanneer u komt te overlijden. Naar aanleiding van deze checklist kan ik een kostenbegroting maken.

 

Lees meer