Sjors Melenhorst

14 maart 1989 - 16 juli 2022

Sjors was het er niet mee eens, maar toch is het gebeurd.
Opgeven was geen optie.
Papa is gestorven, maar blijft bij ons.

Plaats nieuw bericht

33 condoleances

 • Ik zal áltijd van je houden! Met meer dan heel mijn hart! ❤️
  Toen jij doodging, ging er ook een stukje in mij dood.

  Hele, hele dikke zoen, jouw meissie ❤️

  Geschreven op 18 juli 2022 door Rochelle.
 • Lieve Sjors,

  Wat ontzettend oneerlijk!
  Sjors onze vrolijke, guitige, ondeugende, sociale, hulpvaardige, handige en zo veel meer is er niet meer.
  Je ging voor je gezin door het vuur en was een familiemens?
  Maar wat zal ik je gaan missen, broer!
  En john zijn zwager en Stan zijn oom.

  Voor altijd club van 4 kids. Love you ♥️

  En herinneringen zullen we koesteren en doorgeven….helaas niet meer samen kunnen maken.

  Rochelle, Ezra en Maóie, we zijn er voor jullie ?

  Dikke kus en knuffel
  Sabrine, John en Stan

  Geschreven op 18 juli 2022 door Sabrine John Stan.
 • Life is hard
  And so am I …❤

  Helaas is het liedje gestopt, terwijl we zo hard hoopten en verlangden dat het nog door zou mogen gaan. Toch te vroeg weggelopen…

  We gaan en missen je al keihard. Je lach, je goeie grap, je slechte grap, hoe sociaal je was, hoe je altijd met de kinderen omging, je vrolijkheid, jouw: oké dan doe ik het wel even dan, samen muziek luisteren, altijd de boel opvrolijken en in gang zetten en wat al niet meer…we missen het!

  Wat een geluk dat je in ons leven was, maar ook zo oneerlijk en onwerkelijk dat je er niet meer bent. Kun je nu dan misschien toch even komen vertellen dat dit een verkeerde grap van je is?

  **One day we’ll meet again on the otherside! ?**

  Geschreven op 18 juli 2022 door Rosanne, Bart en de kiddo's.
 • Lieve Sjors,

  Wat zullen we je gaan missen, als je weer een grap uithaalde dan had je altijd een twinkeling in je ogen en die grote grijns op je gezicht.
  Je lach en alle andere dingen die we nou nooit meer in het echt kunnen zien, zullen altijd in onze gedachten bij ons blijven. Je was de beste broer die we ons konden wensen .

  Rochelle, Ezra en Maóie heel veel sterkte aankomende tijd.

  Geschreven op 19 juli 2022 door Wouter.
 • Als ik de woorden kende die je zouden troosten, dan zou ik ze je schrijven.
  Maar ik weet ze niet,
  dit verdriet is te groot.

  Hans en Gerda te Kaat

  Geschreven op 19 juli 2022 door Hans en Gerda te Kaat.
 • Onbeschrijfelijk zo oneerlijk.

  Lieve Sjors, wat hebben wij een lol gehad en wat zullen we je droge humor, je ‘verschrikkelijke’ Surprise gedichten en nog zo veel meer gaan missen. Veel te vroeg komt er een eind aan die mooie momenten van samen zijn.

  Wij zullen al deze mooie herinneringen met Ezra en Maoie blijven delen.
  Het gemis word groot, maar je zult altijd bij ons zijn!

  Sjors; je bent een blijft een pracht vent.

  Kjeld & Milou

  Geschreven op 19 juli 2022 door Kjeld en Milou.
 • Wat een verlies. Er zijn geen woorden om dit te omschrijven. Ondanks het feit dat onze Melenhorst familie groot is en wij elkaar niet vaak zien, slaat dit nieuws in als een bom. Dit brengt ons allen samen. Ik kan als vader, partner en zoon van alle kanten de pijn voorstellen en voelen. Wij wensen iedereen veel steun en sterkte. We’ll meet again.

  Geschreven op 19 juli 2022 door Jarno, Anke, Tije, Sara, Finn, Lieuwe Melenhorst.
 • De kracht, de positive vibe die jij ons hebt laten zien, mocht helaas niet genoeg zijn. Zo oneerlijk! Maar deze instelling zit in jouw mooie, jonge gezin….hopelijk helpt het om dit immense verlies en verdriet te dragen.
  Wij proosten op jouw, je nuchtere en ondeugende kijk op het leven! Zet dit voort, waar je bent en waar je heen gaat! Sjors, het ga je goed……heel veel sterkte voor jouw familie❤️

  Geschreven op 19 juli 2022 door Dennis, Jany, Dohn en Giel Hilgenkamp.
 • Eindelijk had ik je zo ver….Na al je excuses om maar niet op de motor naar t werk te hoeven gaan. Dan was ‘t weer te koud, te warm of te nat, of ‘t was véél te vroeg. De nachtdiensten waren sowieso geen optie. Maar eindelijk had ik je zo ver. Ik zou je voor onze middagdienst oppikken. Beteuterd stond je bij je motor te kijken toen die niet wilde starten. En je vond t maar niks om op Rochelle d’r motor te moeten gaan. Maar toen eenmaal t geronk van de motoren klonk verscheen die grote glimlach van je weer. We hadden zoveel plezier dat we de tijd vergeten waren, waardoor we te laat op t werk verschenen.

  Ga je missen maatje!

  Rochelle, Ezra, Maóie en familie heel veel sterkte toegewenst.

  Arno & Gewi ?

  Geschreven op 19 juli 2022 door Arno Kuipers.
 • Wat een ontzettend groot verlies, veel te jong, veel te vroeg. De humor, de positiviteit en spotify play-list gaan gemist worden. Je zal voor altijd in onze herinnering blijven, een gemis voor iedereen. Veel sterkte gewenst voor Rochelle, Ezra, Maóie en de rest van de familie en vrienden. ❤️

  Geschreven op 19 juli 2022 door Mark.
 • Lieve Sjors,
  Jou en Rochelle hebben we ontmoet op een vakantie 7 jaar geleden in Turkije. Hieruit is een hechte vriendschap ontstaan tussen Rochelle en mij. Tijdens onze lange telefoongesprekken deed je regelmatig mee, en hoorde ik vaak je “droge humor” op de achtergrond. Terwijl je een of ander tractor spelletje deed. (Iets wat ik uit het Westen niet begrijp) Ik heb ontzettend veel bewondering voor je! Zo’n harde werker, nooit klagen of mopperen. De lieve vader die je was voor je kids. En bovenal een top vent voor Rochelle!
  Wat een enorme leegte laat je achter! Ik wens Rochelle, Ezra en Maóie alle kracht toe! En ben er voor jullie! Dag en nacht!
  Ook ouders, schoonouders, broers, zussen en iedereen die Sjors lief had, heel veel sterkte met dit grote verdriet!

  Geschreven op 19 juli 2022 door Natasja en Tim.
 • Beste buurman,

  Ondanks dat we elkaar maar anderhalf jaar gekend hebben, ben je een buurman geweest die alle tijd voor je had gesprekken over hoe gras groeit, hoe het dorpse leven geleefd word. Hoe je vader mag zijn en hoe je een goede partner mag zijn. Mooie gesprekken die me dierbaar zijn. Ik heb gezien hoe trots je keek hoe Ezra de grasmaaier bestuurde. Ik heb gezien hoe je je gezin op de eerste plaats zette. Wat ik erg mooi vond is dat je aan het klussen was in je schuur met de muziek van Metallica op de achtergrond. Ik je aansprak op de muziek omdat wij in de tuin zaten te relaxen. Je eerste reactie was ik zet het wel wat zachter, en ik juist wou vragen om hem wat harder te zetten. We hebben enorm gelachen.

  Lieve Rochelle en kids en familie, heel veel liefde, geborgenheid en troost toegewenst.

  Geschreven op 19 juli 2022 door David van Huffelen.
 • Sjors, kerel…………. wat is het oneerlijk verdeeld in de wereld! Ik koester de herinneringen van het sleutelen aan dat “rot hok” aan de Ankummerdijk. Het was niet je merk (en dat liet je ook vaak genoeg weten ook :-), maar we hebben er wel de winter Garbage Run naar Scandinavië mee gereden en volbracht. Wat hebben we gelachen tijdens de voorbereidingen en de tocht zelf, mooie en dierbare herinneringen die we net als jou, nooit meer zullen vergeten. Met jouw verlies heeft de wereld voor mij echt een stukje glans verloren. Sjors, ik wens je een goede reis en maak er daar ook iets moois van! One day, we’ll meet again.

  Verron en Jolande van Hoeijen

  Geschreven op 20 juli 2022 door Verron van Hoeijen.
 • Rochelle, Ezra Maóie, familie en vrienden van Sjors,
  Gecondoleerd met dit enorme verlies.
  Wij wensen jullie veel kracht bij het verwerken van dit verdriet.
  Een lieve groet,
  Chiel en Gerjo.

  Geschreven op 20 juli 2022 door MSJ de Vries.
 • Lieve Sjors, In het voorjaar van 2014 vindt de eerste ontmoeting plaats met elkaar. We zijn mede-eigenaren/bewoners van de nieuwe panden aan de Eshuisstraat 2 t/m 14 en de Raadhuisstraat 9 in het nieuwe Waterfront. Jij en Rochelle komen op nr 12 te wonen en blijken mijn directe buren te zijn. Al snel weet ik dat jullie fijne lieve jonge mensen zijn. We heten hierna VVE Waterfront 2. Geen van ons allen heeft ervaring met een VVE en dus springen we met een dappere sprong in onze nieuwe toekomst.
  We stellen een bestuur samen en voordat je het weet lieve Sjors, ben jij onze nieuwe penningmeester, Jan Bredewold wordt voorzitter en Henriette wordt secretaris.
  We leren je kennen als bescheiden, gevoelig, met veel humor, muzikaal, een lieve lach met altijd die charmante twinkeling in je ogen, sociaal en tegelijkertijd ook duidelijk en helder. er was een goede sfeer in ons bestuur. Dan het moment van vertrek naar Heeten, jullie bouwplannen en jullie toekomstdromen. Fantastisch, het is jullie allemaal gelukt, twee schatten van kinderen, Ezra en Maóie maakten het compleet.
  En dan plotseling gaat het allemaal anders, en moeten we tot ons grote verdriet afscheid nemen van jou, we zijn er kapot van. Hoe moet dit voor jou zijn geweest, te beseffen dat jouw leven en jullie leven samen hier zomaar ophoudt? Onze enige troost is dat het een geschenk was om je te leren kennen, je mee te mogen maken als buurman en als vriend. Lieve Rochelle, wij allen wensen jou, Ezra en Maóie, jullie familie en vrienden, alle sterkte toe om dit grote verlies te kunnen dragen, jullie gezinnetje zit in ons aller harten en we leven met jullie mee.
  Dank voor alles, lieve Sjors,
  Vaarwel
  Namens VVE Waterfront 2, Henriette d’Engelbronner

  Geschreven op 20 juli 2022 door VVE Waterfront 2, Henriette d'Engelbronner secretaris.
 • Lieve familie,
  “Er is een steen verlegd in een rivier op aarde, het water gaat er anders dan voorheen”: Sjors heeft vreugde en humor gebracht in zoveel levens en daarmee zo’n positieve invloed die helaas veel te kort heeft mogen duren. Ik zie hem vooral voor me als rustig en relaxt, met inderdaad die bekende twinkeling in zijn ogen. Lieve Sjors, rust zacht en geef opa en oma een dikke knuffel, ik geloof graag dat je door hen opgevangen wordt. Rochelle, Ezra, Maóie, Johan, Ria, Sabrine, John, Stan, Rosanne, Bart, Ivar, Ella en Wouter en alle vrienden en familie, heel veel sterkte!
  Lieve groeten, Joris, Celine, Ferre, Juul en Jits.

  Geschreven op 21 juli 2022 door Celien.
 • SJors,
  Als we met de Vechtboerties op de boot naar Ameland zaten voor Bootwateren, haalde je eerst je ontbijt: een glas bier en twee saucijzenbroodjes. Met een enorme glimlach at je deze dan op. Zo kende ik je: goedlachs, droge humor en met een groot hart voor de muziekvereniging.
  Wat ontzettend jammer dat je maar zo kort hebt kunnen genieten van het leven.
  Rochelle, Ezra, Maóie en familie, heel veel sterkte bij dit verlies.

  Geschreven op 21 juli 2022 door Ilona Burgers.
 • Lieve Sjors,
  Wat zul jij gemist worden en wat missen we je nu al. Toen het bericht kwam hebben we een paar woorden gezegd, die niet netjes genoeg zijn om op te schrijven. Het is gewoon onwerkelijk.

  Ik heb je mogen leren kennen tijdens onze reis naar Italië. Met z’n drieën gingen we in de camper van je ouders naar Italië. Ergens halverwege Duitsland moesten we stoppen, de camper kreeg het te warm. Ik licht in paniek, ik zag ons al afgesleept worden. Maar jij bleef heel kalm en ging mij rustig uitleggen wat er aan de hand was. Rust..dat nam je altijd mee. Weer in de camper kwamen we aan in Zuid Duitsland, iets met bergen…wat hebben we gelachen, ingehaald worden door alle vrachtwagens, de berg op om vervolgens iedereen weer berg af in te halen. Uiteraard even zwaaien naar chauffeurs… Je hebt Rochelle en mij in Italië lekker ons gang laten gaan en af en toe even bij gestuurd als we te hard op dreef waren….. ?.
  De grijns op je gezicht en die blik in je ogen als je grappen aan het maken was. Fantastisch! We missen je!

  Als een echte oma zal ik er voor Rochelle altijd zijn.
  Liefs oma Hut…

  Geschreven op 21 juli 2022 door Laura.
 • Gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies

  Geschreven op 21 juli 2022 door Henk dogger.
 • Lieve Sjors,
  Het klopt natuurlijk van geen kant om afscheid te moeten nemen van jou als 33-jarige echtgenoot & pappa, zoon & schoonzoon, broer, zwager, neef, vriend, collega, buurman …
  4 paar voeten onder onze neus, terwijl wij met de vloer in ons nieuwe huis in Heeten bezig waren … Zo stapten Erald, Anja, Rochelle & Kjeld ruim 17 jaar geleden ons leven binnen. Van vreemden werden we buren, van buren werden we al snel vrienden en nu zijn we al heel lang hartsvrienden. Vanaf het begin kwamen Rochelle en Kjeld makkelijk en regelmatig bij ons binnen stuiteren, we gingen samen dagjes weg en maakten lol tot we er buikpijn van kregen. Op enig moment werden ze gewoon onze “lease-kinderen”. Hoe tof was het dat eerst jij en later ook Milou daar naadloos bij gingen horen.
  Ach Sjors, prachtige en grappige herinneringen, ook wij hebben er na ruim 14 jaar zoveel aan jou. Altijd behulpzaam, bijvoorbeeld bij onze mega tuinverbouwing 7 jaar geleden. We voelen ons nog steeds een beetje schuldig over het gewicht van de traptreden; 130 kilo per stuk, schoon aan de haak. Vriendelijk, relaxed, gortdroge humor, positief blijven en zeker niet klagen, handige Harry, liefdevolle familieman en trotse pappa, dat scheve lachje, die ene opgetrokken wenkbrauw … slechts een kleine greep uit de Sjors kenmerken. De feestjes, het altijd hilarische bierspel op Oudejaarsavond, sparren met Errol over werk en technische dingen, zwemmen en BBQ-en bij ons nog maar zo kort geleden …
  Lieve Sjors, we spreken 2 dingen af, oké? Jij waakt daarboven over jouw gezin, dan doen wij dat hier beneden met onze hulp en ondersteuning.
  Errol & Bernadette

  Geschreven op 21 juli 2022 door Errol & Bernadette van Groenewoud.
 • Beste Sjors,
  Fijn dat ik je heb mogen leren kennen en ondanks dat wij elkaar niet vaak gezien hebben, hebben wij sinds jaar en dag ontzettend veel humor en plezier in onze Carbage Run app gehad. Wat is het onwerkelijk om afscheid te moeten nemen.
  Rochelle, Ezra en Maóie en alle overige familieleden gecondoleerd en ik hoop dat jullie de kracht vinden om dit verlies te dragen.

  Rob

  Geschreven op 22 juli 2022 door Rob.
 • Rochelle, Ezra, Maóie, familie en vrienden van Sjors,
  Wat een vreselijk bericht, een groot verlies, oneerlijk, geen woorden voor!
  We wensen jullie veel sterkte en kracht, deze moeilijke en verdrietige tijd❣️
  Liefs,
  Wilco, Mirjan, Nicole, Bjorn en Marc

  Geschreven op 23 juli 2022 door Mirjan van de Brink.
 • Geen woorden voor wat er is gebeurd..
  Wij zijn blij dat we je tijdens de barbecue nog hebben mogen spreken. Het was gezellig toen.
  Rochelle, we zullen er altijd voor jullie zijn!
  X

  Geschreven op 23 juli 2022 door Renee, Peter en Eva.
 • Lieve Sjors,

  Als klein ventje werd je lid van onze vereniging, Excelsior, en kwam je bij de Slagwerkgroep. Bij mooi weer kwam je op je fiets en bij slecht weer werd je vaak gebracht door je vader. Toen je 16 jaar werd, werd de fiets verruild voor de trekker. Je was van alle markten thuis en hebt vele intrumenten bespeeld. Moest er wat geregeld worden, dan was jij de eerste die kwam helpen. Niks was teveel en alles deed je met een brede lach. Altijd blij, opgewekt en vol humor. Zo is hoe we jou kennen. Toen je verkering kreeg met Rochelle heb je haar overgehaald om ook lid te worden van de vereniging. Vele jaren hebben we samen genoten van vele mooie muziekavonden en optredens. Ook heb je samen met Rochelle bestuurlijke taken verricht binnen de vereniging en speelde je mee met de Vechtboerties.

  Ruim een jaar geleden zijn jullie samen gestopt bij de vereniging om wat meer tijd te maken voor jullie gezinnetje en elkaar. Vreselijk hoe het allemaal zo anders is verlopen. Het genieten ging over in verdriet. Je hebt hard gevochten en deze vreselijke strijd niet mogen winnen. We zullen jou altijd blijven herrinneren als een geweldig leuk, lief, spontaan en grappig mens.

  Lieve Rochelle, Ezra en Maóie, heel veel liefde, geborgenheid en troost toegewenst.

  Slagwerkgroep Excelsior Dalfsen

  Geschreven op 23 juli 2022 door Anja Pannen.
 • Lieve Rochelle, Ezra en Maóie,
  Sjors was het type kerel waarvan je wou dat je hem eerder had leren kennen. Hij heeft in de korte tijd dat ik hem heb leren kennen, een onuitwisbare, positieve indruk achter gelaten. Ondanks dat hij een stuk jonger was dan mij, heb ik veel van hem mogen leren, vreselijk met hem gelachen en genoten van de verhalen.
  Hij had een geweldige vorm van humor (soms heel fout)en zelf spot en genoeg integriteit om ook moeilijke, serieuze gesprekken met hem te kunnen voeren.
  Machteloos was het gevoel toen het nieuws ons bereikte. Oneerlijk, te vroeg, waarom nou hij? etc en daarna veel verdriet. maar langzamerhand bekruipt mij het gevoel dat ik blij ben dat ik Sjors heb leren kennen. Sjors heeft me geraakt en ik hoop dat ik in de toekomst die kleine lesjes van Sjors kan toepassen en een positieve invloed kan zijn op mijn omgeving zoals Sjors dat was voor mij.

  Ik kon altijd bij Sjors terecht zowel om advies, als om technische hulp. Misschien is het ten overvloede, maar mocht je ooit ergens hulp bij nodig hebben dan weet je me te vinden.

  Heel veel sterkte, voor jou en alle dierbaren die Sjors geraakt heeft in zijn veel te korte leven.

  Geschreven op 23 juli 2022 door Jeroen..
 • Woorden schieten te kort.
  Gecondoleerd en heel veel sterkte!?

  Geschreven op 23 juli 2022 door Tessa Wispels.
 • Lieve Sjors,

  We hebben je via Rochelle leren kennen als een goudeerlijke, directe vent met een ontzettend droog gevoel voor humor. We kennen weinig mensen die zo nuchter en positief in het leven staan als jij deed. Je draaide er niet omheen om Robin wel eens de gek aan te steken vanwege z’n autisme, maar deed dat wel op zo’n manier waar we allemaal ontzettend om konden lachen (bijvoorbeeld het moment waar Rochelle de spaghetti in stukken brak). Je was ook een van de weinigen die echt begreep waar Moniek mee worstelde omtrent haar clusterhoofdpijn, zeker vanuit je auto-immuunziekte waar je zelf mee worstelde. Desondanks dat kenden we je als iemand die daar niet teveel aandacht aan wilde schenken en zag je vooral de persoon, niet de stoornis/ziekte. Dit maakte dat we je kennen als iemand waar je ieder moment mee kon lachen en een goede tijd mee kon beleven (dit kwam je echter soms duur te staan als er appelmoehoes je kant op gelanceerd werd). We zijn je dankbaar dat we van je hebben mogen leren dat, desondanks de tegenslagen in het leven, we altijd positief kunnen blijven.

  Zonder jou is er toch wat minder kleur in het leven.

  We zullen je missen,

  Robin en Moniek.

  Geschreven op 24 juli 2022 door Robin en Moniek.
 • Johan, en natuurlijk de rest van de familie en kennissen,

  Heel veel sterkte in deze zware tijd, dit moet niet te bevatten zijn. Vind liefde en rust bij elkaar en nogmaals sterkte en gecondoleerd.

  Jeroen Rhebergen

  Geschreven op 24 juli 2022 door Jeroen Rhebergen.
 • Ik weet niet meer hoe lang het geleden is maar ik heb Sjors leren kennen als collega bij Salinco. Ik was daar al heel wat jaren secretaresse en op een dag kwam Sjors de meetwacht binnen wandelen als jong ventje. Ik dacht meteen wat een sympathieke kop zit daar op. In het begin was je wat teruggetrokken en heel rustig maar dat duurde niet lang. Je kon je goed vinden in de humor die er binnen onze afdeling was. Je had streken en altijd een brede grijns op je gezicht. Ik weet nog goed dat jij en Rochelle met nog een paar collega’s na een eindejaarsborrel met Kees en mij mee naar huis zijn gegaan. Daar hebben we het feestje nog even voortgezet. Wat een lol hebben we gehad! Wat oneerlijk dat je nu al bij je jonge gezinnetje bent weggerukt. Ik zal je nooit vergeten en ik wens iedereen die dit verlies moet ondergaan heel veel sterkte.

  Geschreven op 28 juli 2022 door Kitty van Tol.
 • We herinneren ons Sjors als iemand die altijd klaar stond voor de muziekvereniging. Bespeelde meerdere instrumenten, een muzikale vent! Zette zich in voor het bestuur als hij vrij was en wilde ook de jeugd begeleiden bij straatoptredens en de uitvoeringen en deed dat op een leuke manier.
  Wat verschrikkelijk dat hij ziek moest worden en aan die vreselijke ziekte kanker moest overlijden! En wat vreselijk dat Rochelle haar maatje moet missen en de kinderen hun papa!
  Wij zullen hem ook missen en wensen jullie heel veel sterkte toe bij dit onbeschrijfelijke gemis.

  Lieve groet van Coby, Michiel en Stefan van de Riet

  Geschreven op 29 juli 2022 door Coby van de Riet.
 • Wat ben ik geschrokken van dit nare bericht,vaak ben ik bij jullie geweest, altijd gezellig, niet te bevatten, ik wens jou de kinderen en familie veel sterkte toe met dit grote verlies.
  Jan Venneman.

  Geschreven op 01 augustus 2022 door jan venneman.
 • Vandaag zijn Rinus en ik naar de eerste wedstrijd van PEC geweest. Met z’n tweeën. Zonder Sjors. Terwijl we zo vaak samen geweest zijn. Natuurlijk hebben we het over Sjors gehad en hem gemist. De overwinning hebben we aan Sjors opgedragen. Een ding is zeker, het bezoeken van de wedstrijden zal nooit meer hetzelfde zijn. Ik wens Rochelle en de familie veel sterkte!

  Geschreven op 07 augustus 2022 door Jan Brandriet.
 • Zo oneerlijk, veel te jong.. Woorden schieten te kort!

  Wij wensen Rochelle, Ezra, Maóie en alle familie en vrienden heel veel sterkte met dit enorme verlies.

  Namens de vriendinnen van Milou & Kjeld,
  Vera, Yara, Caitlin, Joni, Lisanne en Britt.

  Geschreven op 11 augustus 2022 door Vriendinnen van Milou en Kjeld.